Polírozás oktatás

Legyél profi

autópolírozó

Akik az Oktatásokat tartják:
Banga István
Aki 21 éve foglalkozik autópolírozással

Bányai Zoltán
A primatec.hu, és polytop.hu tulajdonosa.

Légy te is profi autópolírozó!

Gyere el hozzánk, és elsajátíthatod a szakma alapjait, trükkjeit, megtanulhatod mire kell figyelni hogy az autó biztosan ne sérüljön, hogy tudsz időt spórolni, és mindent amit ahoz kell hogy Profi legyél a szakmában.

Videó lejátszása

Mit fogsz tanulni?

Autópolírozásall foglalkozunk immáron több mint 20 éve. Szeretnénk az eddigi tapasztalatainkat megosztani azokkal, akik szeretnék kipróbálni magukat a polírozás világában. A sokadik oktatásunkon vagyunk túl, és jók a visszajelzések, amik megerősítettek Minket abban hogy jó az irány. Oktatásainkra akik eljöttek, van közöttük olyan aki a Mercédes gyárban nézi át a fényezéseket, és olyan is aki külföldön sikeres Detailer lett. Ez mindig bükszkeség egy kicsit Nekünk is.
Autópolírozásall foglalkozunk immáron több mint 20 éve. Szeretnénk az eddigi tapasztalatainkat megosztani azokkal, akik szeretnék kipróbálni magukat a polírozás világában. A sokadik oktatásunkon vagyunk túl, és jók a visszajelzések, amik megerősítettek Minket abban hogy jó az irány. Oktatásainkra akik eljöttek, van közöttük olyan aki a Mercédes gyárban nézi át a fényezéseket, és olyan is aki külföldön sikeres Detailer lett. Ez mindig bükszkeség egy kicsit Nekünk is.

Erős, és átfogó elmélet

fényezés felépítése - géptípusok - gyakori sérülések típusai, és ezek javítása - mely sérülés javítható, és melyik nem - padok felépítése, fajtái, melyik mire való, mikor melyiket használjuk - hogyan kerülhetjük el hogy sérüljön az autó - vegyületek fajtái, melyiket mikor használjuk, és hogy miből tudjuk megállapítani, hogy az adott anyag-e a legmegfelelőbb az polírozandó lakktípusra - és még rengeteg információ, mely segíti hogy a gyakorlat mellett, komoly elméleti tudást szerezz, hogy értsd mit miért csinálsz, és hogy a későbbiekben az Ügyfeleid kérdéseire válaszolni tudj majd.

Előkészítés elmélet

vegyszeres tisztítás helyes sorrendje, szennyeződések típusai

Előkészítés gyakorlat

gyúrmázás - maszkolás - rétegvastagság mérés

Gyakorlat

Az elméleti résznél tanultakat a gyakorlatban alkalmazzuk. Tesztelünk többféle lakktípust, melyiken hogy viselkednek a különböző anyagok/padok/gépek. Mindenki gépet kap, padot, pasztát, és egy munkaterületet amin dolgozhat. Folyamatos kontroll alatt fejlődhetsz, segítjük a mozdulataidat, hogy elsajátítsd a helyes technikát. Gyakorolhatsz, kérdezhetsz, különböző típusú, és márkájú, méretű gépeket próbálhatsz. Mutatunk technikákat, trükköket, amikkel később időt, és energiát tudsz spórolni.

Kinek való ez a tanfolyam?

Mindenkinek, aki nyitott a szakma iránt, aki elszánt, és aki tanulni szeretne.

Teljesen kezdőknek

Nem baj ha teljesen kezdő vagy, hisz senki sem úgy születik hogy ért hozzá, Mi pedig azért vagyunk hogy akit érdekel ez a szakma, de nem tudja hogy vágjon bele, hozzásegítsük mindennemű elméleti és gyakorlati tudáshoz, és segítünk hogy hogy indítsd el a vállalkozást. Ha magadra ismertél, akkor erre szükséged lesz.

Akik már próbálták

Ha már volt polírgép a kezedbe, megtetszett a szakma, akár már túl is vagy pár autón, de még nem állt össze a kép hogy hogy tudnál gyorsabban, hatásosabban dolgozni, energiát és időt spórolva. Vagy ha csak úgy érzed vannak hiányosságaid, amit kiegészítenél, akkor itt a helyed.

Szakmabelieknek

Régebb óta csinálod, megy is a polírozás, de van 1-2 dolog amit nem tudsz, vagy nem értesz. A gyakorlati részben jó vagy, de az elméleti részben vannak hiányosságaid, vagy csak szeretnél a falra egy Certifikációt, vagy szeretnél a Certifikációval elérhető állandó kedvezményt, akkor ez az Oktatás Neked való.

Mivel leszel gazdagabb?

Elméleti tudással

Egy erős, és átfogó, kb 4 órás elméleti rész keretében rengeteg információval leszel gazdagabb. Mint például: gépek típusai, működésük, sérülések fajtái, mi javítható, és mi nem, a fényezés felépítése, és annak arányai, a padok, és anyagok fajtái, és még rengeteg információ, ami nagyon hasznos Neked a munkád/hobbyd során, illetve az ügyfeleidnek is tudsz válaszolni a kérdéseire.

Gyakorlati tudással

A gyakorlati résznél, rávezetünk a helyes tempóra, a helyes géptartásra, mikor melyik fordulaton érdemes a gépet használni, mekkora erővel kell rányomni, melyik gépet mikor, és hol alkalmazzuk stb.

Trükkökkel/praktikákkal

Mutatunk pár módszert, hogy biztosan ne okozz kárt az autó fényezésében, hogy mire kell figyelni az előtt/után képek készítésénél. Beszélünk gyakori problémákról, amit sokan elkövetnek. Mutatunk technikát amivel gyorsabban tudsz haladni.

Üzleti tanácsokkal

Aki foglalkozásszerűen szeretné űzni, velük átbeszéljük, mi a helyes marketing, hogy érdemes elindulni, mire érdemes figyelni egy induló kozmetikánál, milyen gépeket eszközöket kell elsőre megvenni, stb.

Munkabeosztási/árképzési tanácsokkal

Pár szót ejtünk arról, hogy mi a legcélravezetőbb, és hosszú távon fenntartható munkatempó, és megosztjuk az ezzel való tapasztalatainkat, illetve az aktuális piaci árakra is kitérünk.

Ügyfélkezelési tanácsokkal

Az ügyfélkezelés egy fontos dolog, összesen 44 éves tapasztalat áll mögöttünk, ezeket osztjuk meg veletek, mit szeretnek az ügyfelek, és mit ne csinálj, akár szolgáltatásról van szó, akár termék eladásról.

Jelentkezés, és az Oktatás menete.

Jelentkezés

Az összeg befizetése után felkerülsz az oktatásra jelentkezők közé. Amennyiben nem jó neked a legközelebbi alkalom, vagy utolsó pillanatban le kell mondanod betegség vagy bármi miatt, semmi gond, az összeg nem veszik el, a következő alkalomra is tudsz jönni.
JELENTKEZÉS

Helyszín

2315 Szigethalom Külső, Mű út 4.

Kezdés

8:00-kor szoktunk kezdeni, de mindig egyeztetünk mindenkivel.

Elméleti oktatás

Az elmélet nagyjából 8:00-12:00-ig szokott tartani, ahol kaptok jegyzetfüzetet, és tudtok jegyzetelni.

Ebéd

12:00-tól 12:40 ig, melyről mi gondoskodunk, mert benne van az Oktatás összegében.

Gyakorlat oktatás

Kezdetét veszi a gyakorlati rész, ahol egy rövid tesztpaneles bemutató után, tesztelünk az autón is, gyurmázunk, maszkolunk, gépet fogunk, az autón mindenki kiválaszt egy, vagy több részt amit az elejétől a végéig több lépcsőben a felügyeletünk alatt készre políroz.

Zsírtalanítás / Bevonat

Közösen zsírtalanítunk, majd többféle bevonatot tesztelünk, és a végén közösen fel is tesszük az aktuális autóra.

További képekért nézd meg a Galériát!

Oktatók

Banga István

Autópolírozás gyakorlati oktató

21. éve foglalkozom autópolírozással, az auto-polirozas.com tulajdonosaként megtanultam hogyan kell egy vállalkozást sikeresen vezetni.

Az évek alatt rengeteg autó megfordult nálam, amik során tapasztalatot gyűjtöttem, így ma már magabiztosan nyúlok bármilyen típusú, értékű, állapotú autóhoz, mert tudom mi kell ahhoz, hogy a fényezés a újra ragyogjon. Mindig törekedtem a tökéletes végeredményre, emellett nagyon fontosnak tartom az ügyfelekkel való kommunikációt.

A Polytop Magyarország trénereként a szakmai, és gyakorlati tudáson kívül igyekszem egyéb praktikákat, és trükköket megosztani az Oktatáson részvevőkkel, legyen szó ügyfélkezelésről, marketingről, vagy bármiről ami ahhoz kell hogy sikeressé tedd a vállalkozásod.

polírozás oktatás

Bányai Zoltán

Autópolírozás elméleti oktató

Bányai Zoltán vagyok, és 23 éve foglalkozom autóápolási termékek forgalmazásával. Évről évre nő az eladás, és már nem csak viszonteladók vagyunk hanem a Polytop márka disztribútorai is.

A munkám a hobbym, ezidő alatt rengeteg termék, és eszköz megfordult a kezem között, az anyagok kémiai felépítését, és fizikai tulajdonságait tanulmányozva, és tesztelve rengeteg tapasztalattal lettem gazdagabb. Hatalmas előny nem csak használni, és látni hogy egy anyag működik, hanem ismerve annak kémiai összetételét, ezáltal sokkal átláthatóbbá válik a rendszer.

Vélemények

Pápai Róbert

Koszi szepen a mai napot, nagy flash volt! ?

Hatvani Szabolcs

Csak ajánlani tudom, nagyon jó!

Bakonyi József

Köszönöm a meghívást! Egy nagyon jó hangulatú, színvonalas oktatásnak lehettem részese. Bár nem tudtam a végéig ott maradni, de külön tetszett, hogy az elméleti rész is szakmailag megalapozott és aprólékos kidolgozású volt.

Maradt kérdésed? Segítünk!

Telefon
+1-002-345-6789
Email
info@auto-polirozas.com
Instagram
@auto.polirozas
Messenger
@autopolirozas