Polírozás oktatás

Legyél profi

autópolírozó

Akik az Oktatásokat tartják:
Banga István
Aki 20 éve foglalkozik autópolírozással

Bányai Zoltán
A primatec.hu, és polytop.hu tulajdonosa.

Légy te is profi autópolírozó!

Gyere el hozzánk, és elsajátíthatod a szakma alapjait, trükkjeit, megtanulhatod mire kell figyelni hogy az autó biztosan ne sérüljön, hogy tudsz időt spórolni, és mindent amit ahoz kell hogy Profi legyél a szakmában.

Videó lejátszása

Mit fogsz tanulni?

Erős, és átfogó elmélet

fényezés felépítése - géptípusok - gyakori sérülések típusai, és ezek javítása - mely sérülés javítható, és melyik nem - padok felépítése, fajtái, melyik mire való, mikor melyiket használjuk - hogyan kerülhetjük el hogy sérüljön az autó - vegyületek fajtái, melyiket mikor használjuk, és hogy miből tudjuk megállapítani, hogy az adott anyag-e a legmegfelelőbb az polírozandó lakktípusra - és még rengeteg információ, mely segíti hogy a gyakorlat mellett, komoly elméleti tudást szerezz, hogy értsd mit miért csinálsz, és hogy a későbbiekben az Ügyfeleid kérdéseire válaszolni tudj majd.

Előkészítés elmélet

vegyszeres tisztítás helyes sorrendje, szennyeződések típusai

Előkészítés gyakorlat

gyúrmázás - maszkolás

Gyakorlat

Az elméleti résznél tanultakat a gyakorlatban alkalmazzuk. Egy rövid bemutató után, Mindenki gépet kap, padot, pasztát, és egy munkaterületet amin dolgozhat. Folyamatos kontroll alatt fejlődhetsz, segítjük a mozdulataidat, hogy elsajátítsd a helyes technikát. Gyakorolhatsz, kérdezhetsz, különböző típusú, és márkájú, méretű gépeket próbálhatsz. Mutatunk technikákat, trükköket, amikkel később időt, és energiát tudsz spórolni.

Kinek való ez a tanfolyam?

Mindenkinek, aki nyitott a szakma iránt, aki elszánt, és aki tanulni szeretne.

Teljesen kezdőknek

Nem baj ha teljesen kezdő vagy, hisz senki sem úgy születik hogy ért hozzá, Mi pedig azért vagyunk hogy akit érdekel ez a szakma, de nem tudja hogy vágjon bele, hozzásegítsük mindennemű elméleti és gyakorlati tudáshoz, és segítünk hogy hogy indítsd el a vállalkozást. Ha magadra ismertél, akkor erre szükséged lesz.

Akik már próbálták

Ha már volt polírgép a kezedbe, megtetszett a szakma, akár már túl is vagy pár autón, de még nem állt össze a kép hogy hogy tudnál gyorsabban, hatásosabban dolgozni, energiát és időt spórolva. Vagy ha csak úgy érzed vannak hiányosságaid, amit kiegészítenél, akkor itt a helyed.

Szakmabelieknek

Régebb óta csinálod, megy is a polírozás, de van 1-2 dolog amit nem tudsz, vagy nem értesz. A gyakorlati részben jó vagy, de az elméleti részben vannak hiányosságaid, vagy csak szeretnél a falra egy Certifikációt, vagy szeretnél a Certifikációval elérhető állandó kedvezményt, akkor ez az Oktatás Neked való.

Milyen képességeket sajátítasz el?

Ügyesség

Duis vitae - purus ornare ac turpis a tellus posuere condimentum vitae vitae libero. Curabitur vitae purus ornare aliquet vitae nulla nec posuere.

Precizitás

Proin ligula justo iaculis quis velit vitae purus ornare in tempus id purus. Lorem tesque a nisl ac nibh venenatis ultricies.

Precizitás

Purus tesque a nisl ornare in tempus - iaculis quis velit vitae purus ornare in tempus id purus. Lorem tesque a nisl ac nibh venenatis ultricies.

Tervezés

Justo iaculis quis velit vitae purus ornare in tempus id purus. Lorem tesque a nisl ac nibh venenatis ultricies.

Odafigyelés

Purus ornare in tempus - iaculis quis velit vitae purus ornare in tempus id purus. Lorem tesque a nisl ac nibh venenatis ultricies.

Üzleti kommunikáció

Ligula justo iaculis quis velit vitae purus ornare in tempus id purus. Lorem tesque a nisl ac nibh venenatis ultricies ligula justo iaculis vitae purus ornare.

Oktatók

Banga István

20 éve foglalkozom autópolírozással, az auto-polirozas.com tulajdonosaként megtanultam hogyan kell egy vállalkozást sikeresen vezetni. Mindig törekedtem a tökéletes végeredményre, emellett nagyon fontosnak tartom az ügyfelekkel való kommunikációt. A Polytop Magyarország trénereként igyekszem nem csak a szakmai részt átadni, hanem mindenféle információt megosztani az Oktatáson részvevőkkel ami kell ehhez a szakmához, legyen szó ügyfélkezelésről, marketingről, vagy bármiről ami ahhoz kell hogy sikeressé tedd a vállalkozásod.

Vélemények

Ismeretlen

Koszi szepen a mai napot, nagy flash volt! 🙂

R&B car cosmetic

Köszönjük, nagyon szuper volt és hasznos információkat kaptunk! 👏🏼👍

Hatvani Szabolcs

Csak ajánlani tudom, nagyon jó!

Bakonyi József

Köszönöm a meghívást! Egy nagyon jó hangulatú, színvonalas oktatásnak lehettem részese. Bár nem tudtam a végéig ott maradni, de külön tetszett, hogy az elméleti rész is szakmailag megalapozott és aprólékos kidolgozású volt.

Maradt kérdésed? Segítünk!

Telefon
+1-002-345-6789
Email
info@auto-polirozas.com
Instagram
@auto.polirozas
Messenger
@autopolirozas